Pretraga
Pronađite nas na
 

Pošalji prijatelju

Kultura

A šta se to sluša? (1)

Tycho

Slobodan Tričković

Dobre muzike je oduvek bilo, a na našu sreću još uvek se pravi.Želim da vas podsetim na davno zaboravljene hitove ali i da vas upoznam sa mnogim priznatim umetnicima, kao i sa onim mladim nadama koje dolaze, a koji rade neverovatnu muziku. Uglavnom, biću tu da vas podsetim da muzika čini još uvek jedan od najlepših delova našeg života i da je prava muzika još uvek tu oko nas.

TYCHO je mladi kompozitor iz San Franciska. Pravo ime mu je Skot Hansen i rođen je 1977. Bavi se uglavnom ambijentalnom muzikom ali su zastupljeni i drugi pravci. Prvi album je izdao još 2002. godine pod nazivom „The Science Of Patterns“, a veliki uspeh je usledio posle izdavanja albuma „Dive“ 2011. Svoj veliki talenat i umeće je ponovio na albumu „Awake“ sa kojim je postigao i najveći uspeh.

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari