Pretraga
Pronađite nas na
 

Pošalji prijatelju

Iskre

Letnja pauza

Uredništvo Novog Polisa

Poštovani prijatelji i čitaoci Novog Polisa!

Želimo da Vas obavestimo da od danas, 4. jula 2016. godine, prelazimo na letnji režim rada. Nadamo se da ste uživali u sadržajima koje smo svakodnevno pripremali za Vas od novembra 2014. godine bez ijedne pauze u radu. Od tada smo objavili tačno 1540 priloga: autorskih tekstova, prikaza knjiga, muzičkih izdanja i filmova, najava kulturnih manifestacija, prevoda iz strane štampe, video i muzičkih priloga... Vreme je da se naši autori kao i urednici Novog Polisa malo odmore kako bismo još bolje nastavili u budućnosti. Pauza u objavljivanju novih tekstova koja će trajati do 15. avgusta biće i odlična prilika da Vas na našoj Facebook stranici povremeno podsetimo na neke od sjajnih tekstova iz naše arhive. 

Vreme je da se napune baterije kako bismo uskoro opet svi nastavili da gradimo naš zajednički Novi Polis. Svim saradnicima, čitaocima i prijateljima Novog Polisa želimo prijatan odmor. Vidimo se uskoro!

 

(Ukoliko želite da se uključite u AKCIJU 500 x 500 i skromnim prilogom pomognete Novi  Polis posetite sledeći link) 

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari