Pretraga
Pronađite nas na
 

Пошаљи пријатељу

Искре

Летња пауза

Уредништво Новог Полиса

Поштовани пријатељи и читаоци Новог Полиса!

Желимо да Вас обавестимо да од данас, 4. јула 2016. године, прелазимо на летњи режим рада. Надамо се да сте уживали у садржајима које смо свакодневно припремали за Вас од новембра 2014. године без иједне паузе у раду. Од тада смо објавили тачно 1540 прилога: ауторских текстова, приказа књига, музичких издања и филмова, најава културних манифестација, превода из стране штампе, видео и музичких прилога... Време је да се наши аутори као и уредници Новог Полиса мало одморе како бисмо још боље наставили у будућности. Пауза у објављивању нових текстова која ће трајати до 15. августа биће и одлична прилика да Вас на нашој Facebook страници повремено подсетимо на неке од сјајних текстова из наше архиве. 

Време је да се напуне батерије како бисмо ускоро опет сви наставили да градимо наш заједнички Нови Полис. Свим сарадницима, читаоцима и пријатељима Новог Полиса желимо пријатан одмор. Видимо се ускоро!

 

(Уколико желите да се укључите у АКЦИЈУ 500 x 500 и скромним прилогом помогнете Нови  Полис посетите следећи линк) 

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari