Pretraga
Pronađite nas na
 

Пошаљи пријатељу

Матрикс

Корто Малтезе, повратак у Венецију

Игрица "Corto Maltese, Secrets of Venice"

Корто Малтезе, чувени јунак из маште Хуга Прата, нашао је начин да се врати у наше животе, али овај пут не на стрипске полице, него у телефоне! Најновија игра звана "Corto Maltese: Secrets of Venice" доноси нам одличну мистерију и сасвим адекватну атмосферу. Ево шта о њој стоји у званичном опису:

"Игра нас води у уске и узбудљиве улице Венеције и у њој Корто мора да открије решење једне велике загонетке не би ли дошао до магичног смарагда који доноси баланс у животу и одводи проналазача у менталну утопију. Но, овај задатак није нимало лак, али су зато ту разни детаљи и компас који треба да нам помогне при решавању ове мистерије".

Иако је базирана на већ постојећем стрипу, игра уводи и неколико оригиналних ликова, а цела игра изгледа заиста фантастично јер комбинује цртеж и предивне фотографије Marca d'Annе. Игра се може играти на свим већим европским језицима - на енглеском, немачком, италијанском, шпанском и француском, и то на два нивоа - оном за почетнике и оном за "инсајдере".

 

Извор: Happy Novi Sad

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari