Pretraga
Pronađite nas na
 

Pošalji prijatelju

Matriks

Korto Malteze, povratak u Veneciju

Igrica "Corto Maltese, Secrets of Venice"

Korto Malteze, čuveni junak iz mašte Huga Prata, našao je način da se vrati u naše živote, ali ovaj put ne na stripske police, nego u telefone! Najnovija igra zvana "Corto Maltese: Secrets of Venice" donosi nam odličnu misteriju i sasvim adekvatnu atmosferu. Evo šta o njoj stoji u zvaničnom opisu:

"Igra nas vodi u uske i uzbudljive ulice Venecije i u njoj Korto mora da otkrije rešenje jedne velike zagonetke ne bi li došao do magičnog smaragda koji donosi balans u životu i odvodi pronalazača u mentalnu utopiju. No, ovaj zadatak nije nimalo lak, ali su zato tu razni detalji i kompas koji treba da nam pomogne pri rešavanju ove misterije".

Iako je bazirana na već postojećem stripu, igra uvodi i nekoliko originalnih likova, a cela igra izgleda zaista fantastično jer kombinuje crtež i predivne fotografije Marca d'Anne. Igra se može igrati na svim većim evropskim jezicima - na engleskom, nemačkom, italijanskom, španskom i francuskom, i to na dva nivoa - onom za početnike i onom za "insajdere".

 

Izvor: Happy Novi Sad

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari