Pretraga
Pronađite nas na
 

Pošalji prijatelju

Iskre

Beogradski novogodišnji koncert

Kolarac, 14. januar u 20,00

Tradicionalni „Beogradski novogodišnji koncert“ Muzičke produkcije RTS biće održan 14. januara, u Velikoj dvorani Kolarčeve Zadužbine. Uz Simfonijski orkestar i Hor, nastupiće Dečji hor , Hor Kolibri i Ansambl Kolo. Program u duhu novogodišnjih praznika obogatiće i gosti iznenađenja.

Kako je najavila Muzička produkcija RTS, tradicionalni Beogradski novogodišnji gala koncert Simfonijskog orkestra i hora RTS, osmislio je dirigent i umetički direktor Bojan Suđić po uzoru na Bečki novogodišnji koncert, koncert sa daleko dužom tradicijom ali istom namerom, da se uz najlepšu muziku provede prvi dan nove godine.

RTS i ovoga puta direktno prenosi ovaj koncert, na Drugom i Trećem programu, 14. januara u 20,00 časova.

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari